|
НАЈПОВОЉНИЈА УСЛУГА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈЕ ХАЦЦП СИСТЕМА Овим путем желимо да Вас обавестимо да је ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ НИШ почео са имплементацијом ХАЦЦП система у објектима за производњу и промет животних намирница (хране). ХАЦЦП систем - систем анализе ризика и управљање процесима у критичним контролним тачкама (Hazard Analysis and Critical Control Points) је системска метода, заснована на седам принципа (Codex Alimentarius), којом се утврђују, оцењују и надзиру фактори ризика у производњи, преради и промету животних намирница. ХАЦЦП систем представља низ узастопних активности којима се, на основу анализе ризика и превентивних мера, обезбеђује производња здравствено исправних и хигијенски одговарајућих прехрамбених производа високог нивоа квалитета. Детаљније информације можете добити на контакт телефоне из материјала (флајера).
|
|||||||||||||||||